Voor MKB bedrijven met een drive heeft SAP passende oplossingen. Voor ieder moment, of je nu een start-up, scale up of internationale ambities hebt. We zorgen voor de juiste technologie die naadloos aansluit bij iedere markt, iedere groeiambitie, en ieder budget.

Thielco in slechts 13 weken naar de Public Cloud

Thielco Steel Solutions Group, Europees leider in roosterproductie en anti-corrosie oppervlaktebehandelingen, wilde verder investeren in vergroening van de productiemiddelen. Plus de productiviteit en kwaliteit verbeteren. Daar was een verdere stap in digitalisatie op de werkvloer voor nodig. En dat betekende: migratie naar SAP S/4HANA Public Cloud.

Als producent in de Public Cloud werken: geen probleem

Voorheen waren producenten nog huiverig om naar een Public Cloud te bewegen vanwege de afhankelijkheid van internet. Productie mag niet stil komen te liggen als het ERP niet toegankelijk is. Na alle positieve verhalen uit andere branches kiezen steeds meer producenten nu voor de Public Cloud. Ook Thielco durfde deze keuze te maken en ervaart nu de betrouwbaarheid en voordelen van de ‘echte’ Cloud.

Vlotte implementatie dankzij best-practices en team work

Ctac hielp Thielco om succesvol te migreren van SAP ECC naar S/4HANA Public Cloud. Dat lukte in slechts 13 weken, dankzij de goede samenwerking tussen Ctac en Thielco én de best-practices uit de SAP Activate-methodiek.

Besparingen en geoptimaliseerde marges

Sinds de livegang op 1 januari 2024 plukt Thielco de vruchten van de nieuwe mogelijkheden en efficiëntere processen. Thielco ontdekte direct besparingen op voorraadniveaus en geoptimaliseerde marges op de verkoop. De migratie naar SAP S/4HANA biedt de ambitieuze organisatie een solide digitale basis voor een nog succesvollere toekomst.

Laagdrempelig kennis maken met Cloud ERP tijdens ons event?

Klinkt 2040 nog ver weg? Voor jou als manufacturer is het dichterbij dan je denkt. De arbeidsproductiviteit moet de komende jaren tot wel 60 procent omhoog, blijkt uit cijfers van de Rabobank. Maar hoe doe je dat? Tijdens ons Manufacturing Event op 6 juni in Veghel neemt de Ctac Group je mee in de uitdagingen én kansen voor manufacturers.