verberg het ambitie filter

Enabling your ambitions in:

Cloud

Cloud

De complexiteit van business processen in multi-cloud omgevingen neemt alsmaar toe. Zaken als security en cloud-integratie worden daarin steeds urgenter. Een juiste strategie is daarom van essentieel belang.

Lees meer
Resourcing

Resourcing

Zoekt u een SAP consultant op tijdelijke basis? Dan bent u bij Ctac Resourcing aan het juiste adres. Wij beschikken over zeer ervaren SAP consultants die bij ons in vaste dienst zijn.

Lees meer

Expertise in verschillende branches

Ctac heeft inhoudelijke kennis en ruime ervaring opgedaan in specifieke branches. Kennis van de klant en zijn essentiƫle processen, dat is waar de teams bij Ctac in excelleren. De oplossingen die wij aandragen zijn specifiek voor het betreffende segment en worden op projectbasis ondersteund.

Je klant verwacht dat je hem continue verrast

Klanten verwachten meer vandaag de dag. Meer aanbiedingen toegespitst op hun persoon, met een hogere relevantie en consistent over alle kanalen heen.

Bekijk Customer Engagement aanpak

Action werkt efficiƫnter met point-of-sale-systeem XV5 van Ctac

February 19 2019, 2 min leestijd

Persbericht - 

Action plukt de eerste vruchten van de optimalisatie van zijn point-of-sale-systeem (POS) XV Retail en Omni Customer Loyalty-programma (OCL), gerealiseerd door Business & Cloud Integrator Ctac.

Advanced Returns Management: een vlot retourproces van inspectie tot creditering

February 20 2019, Johan Looijmans, 4 min leestijd

Blog - 

Het verwerken van retouren blijft voor veel organisaties een ingewikkeld proces met veel administratieve handelingen. In dit blog neem ik de knelpunten van returns management onder de loep.

cNOW, taste the future

25 October 2018, what a great day at a splendid location! A big thank you to our inspirational speakers, enthusiastic participants and partners. And last but not least, our host Palm Brewery.

Bekijk de aftermovie