Weten wat je klant wil, voordat de klant dat zélf weet. Dankzij Predictive Analytics loop je met jouw organisatie altijd een stap voor. Download ons whitepaper en ontdek de mogelijkheden.

Inzicht in toekomstige klantwensen

Download: “Dit is de kracht van Predictive Analytics”

In het whitepaper behandelen we:

Maak kennis met Predictive Analytics

Hoe je controle houdt over klantwensen

Hoe SAP en Ctac je op weg helpen

Optimaal anticiperen op de toekomstige vraag

De klant is koning. Als retailer of wholesaler heb je daarmee om te gaan. Op het juiste moment moet het juiste product klaarliggen. Is dat niet zo, dan raak je deze klant mogelijk kwijt aan een concurrent. Om dat te voorkomen, moet je als organisatie weten waar je klant behoefte aan heeft. Nu, maar juist ook in de toekomst. Hoe krijg je dat voor elkaar?

Voorspel de toekomst dankzij data

Predictive Analytics helpt jouw organisatie om in je bedrijfsprocessen te anticiperen op de toekomstige vraag. Op basis van data krijg je inzicht welk product je wanneer, op welke wijze en aan wie moet aanbieden. Predictive Analytics biedt deze inzichten dankzij een combinatie van data, analytics, machine learning en procesintegratie. Het zorgt ervoor dat je als organisatie datagedreven werkt en weet wat je kan verwachten.

Benieuwd hoe Predictive Analytics jouw organisatie kan helpen? In onze whitepaper Voorspel wat je klanten willen: ontdek hoe Predictive Analytics werkt krijg je antwoord op de volgende vragen:

·       Wat is Predictive Analytics?
·       Welke stappen moet ik hiervoor doorlopen?
·       Welke data kan ik inzetten?
·       Hoe pas ik machine learning en analytics toe?
·       Hoe verwerk ik de resultaten in mijn proces?
·       Welke rol kunnen SAP en Ctac hierbij spelen?