Expertise

SAP Integration Suite

Creëer een verbonden systeemlandschap van SAP en niet-SAP applicaties en zorg dat data overal in de organisatie beschikbaar is.

Verbind ál je SAP en niet-SAP systemen met elkaar in de cloud

Versnel complexe integratieprocessen met Integration Packs en Machine Learning

Koppel direct met 170 verschillende cloud-oplossingen

Integreer complexe bedrijfsprocessen in een heterogeen IT-landschap

Bestaat jouw IT-landschap uit zowel SAP als niet-SAP oplossingen en wil je één overzichtelijk en hecht verbonden landschap creëren zodat data overal in de organisatie beschikbaar is? Dan biedt SAP Integration Suite alles waar je naar op zoek bent.

SAP Integration Suite is een Enterprise Integration Platform as a Service (EiPaaS) en stelt organisaties in staat om SAP en niet-SAP applicaties en processen in een heterogeen landschap te integreren. Daarnaast biedt de SAP Integration Suite tevens een uitgebreide API Management oplossing om API’s te publiceren en te onderhouden. Ook beschikt de suite over een aantal krachtige onderdelen die de ontwikkeltijd van integratieprocessen drastisch verkorten.

Pre-build Integration Packs

Een groot aantal kant-en-klare integratieprocessen is out-of-the-box beschikbaar in de vorm van Integration Packs. Met deze Integration Packs kun je veelvoorkomende end-to-end integratie-uitdagingen oplossen.

Open Connectors

Met behulp van Open Connectors ontsluit je eenvoudig cloudapplicaties van andere leveranciers met behulp van API’s. Er zijn inmiddels Open Connectors voor wel 170 verschillende cloudapplicaties.

Integration Advisor

Door gebruik te maken van machine learning en crowdsourcing kan de Integration Advisor de mapping van bron- en doelberichten voor een groot deel genereren. Met behulp van deze techniek kunnen complexe mappings gemiddeld 60% sneller worden gerealiseerd.

SAP Integration Suite biedt tevens een uitgebreide API Management oplossing om API’s te publiceren en te onderhouden.

 

Ben je op zoek naar een krachtige manier om processen in een heterogeen landschap te integreren?

Maak dan kennis met de vele mogelijkheden van SAP Integration Suite. Neem contact op met Ctac voor meer informatie of een demonstratie.