SAP Consultancy

Huur snel en voordelig SAP consultants in

Heb je extra capaciteit of specialistische kennis op het gebied van SAP nodig?
Naduah Verheye

Resource Specialist

Neem contact op

Wij bieden op maat gemaakte detacheringsoplossingen, deskundig advies en actuele kennis van de arbeidsmarkt, waarmee jouw vraagstukken goed worden ondersteunt. Of het nu gaat om strategische of operationele bemanning, voor tijdelijke piekperiodes, projecten of langdurige inzet. Puur SAP, of ook breder binnen de IT.

Persoonlijke aandacht

Bij Ctac combineren we ondernemerschap, resultaatgerichtheid en een uitstekende operationele uitvoering met persoonlijke aandacht, vertrouwen en oprechte interesse in jouw organisatie. Maar dat is niet alles wat we doen om ervoor te zorgen dat je altijd toegang hebt tot de beste en meest ambitieuze SAP-professionals.

Wij staan dagelijks in contact met klanten, freelancers en partners waardoor onze marktkennis altijd up-to-date is. Hierdoor blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen in de IT-markt en hebben we inzicht in de verhouding tussen vraag en aanbod op het gebied van verschillende IT-specialismen. En daar profiteer jij van.

Deze bedrijven gingen je al voor

Detachering van SAP-professionals

Wij putten hiervoor uit een zorgvuldig samengestelde groep (SAP) professionals. We beschikken over meer dan 400 ervaren consultants in vaste dienst. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van freelance consultants met gemiddeld 18 jaar SAP ervaring.

Tot slot kunnen we ook bouwen op de experts van partnerbedrijven. Afhankelijk van jouw wensen en eisen brengen we je snel in contact met mensen die over de industriekennis, de applicatiekennis, de skills en de persoonlijkheid beschikken waar je naar op zoek bent.

We bemiddelen ambitieuze professionals in de volgende SAP profielen:

–        Functionele en Technische SAP consultants
–        SAP Testers
–        Project Managers

Maar ook profielen als:

–        Agile professionals (Agile Coach, Scrum Master, Release Engineer, Product Owner)
–        Full stack developers
–        Mendix consultants
–        UX designers
–        Java developers
–        Azure Cloud engineers
–        Big Data Engineers

Bouwen aan de toekomst

Beperkt je behoefte zich niet tot één project, maar wil je kunnen bouwen op de juiste professionals voor meerdere projecten of programma’s? Dan ondersteunen wij je bij het creëren van een flexibele schil met professionals die we vervolgens helemaal voor je managen.

Kom in contact met Naduah en het resourcing team van Ctac

Wil je meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van resourcing of ben je op zoek naar specifieke (SAP) expertise? Neem dan contact met Maartje en haar team voor een nadere kennismaking.

Neem contact op met Naduah