Het viel de afgelopen jaren niet mee om je organisatie overeind te houden. De COVID-19 pandemie hakte er bij iedereen stevig in en de kosten stegen flink. Bovendien was het maar de vraag of, en wanneer, je leverancier kon leveren. Alle ketens in de supplychain stonden onder enorme druk. En alsof dat nog niet genoeg was, hadden organisaties ook te maken met arbeidskrapte en een acute behoefte aan hybride werken.

Voorbereiden op de volgende uitdaging

Kortom: het waren, op z’n zachtst gezegd, niet de meest ontspannen tijden. Misschien ben je daar net van bekomen en geniet je even van de stilte na de storm. Maar de volgende uitdaging staat alweer voor de deur.

Misschien oogt de lucht boven je organisatie nu strakblauw en is er, in jouw perspectief, even geen wolkje te zien. Maar één ding is zeker: het gaat een keer regenen. Mogelijk zelfs onweren. Je kan onvoorbereid buiten blijven in de hoop dat de zon blijft schijnen, of nu alvast een goede paraplu uitkiezen. Digitale transformatie biedt jouw organisatie de juiste paraplu.

Wat is digitale transformatie?

Digitale transformatie is erop gericht om jouw organisatie efficiënt, flexibel en daarmee toekomstbestendig te maken. Moderne technologie en digitale middelen dragen bij aan fundamentele veranderingen in processen, bedrijfsmodellen, processen, activiteiten en klantinteracties.

Ctac helpt organisaties om de stap naar digitale transformatie te zetten. Voor groothandels is SAP S/4HANA Cloud, public edition hiervoor uitermate geschikt. Deze cloudgebaseerde ERP-oplossing biedt talloze voordelen in deze dynamische branche. We noemen er zeven.

1. Geavanceerd voorraadbeheer

Realtime inventarisatie, intelligente voorraadoptimalisatie en geautomatiseerde magazijnprocessen. SAP S/4HANA Cloud, public edition, biedt alle opties voor effectief voorraadbeheer.

2. Optimale wendbaarheid

Snel opschalen of afschalen? Geen enkel probleem. Zonder onnodige investeringen beweeg je flexibel mee met de markt.

3. Realtime inzichten

Dankzij de realtime inzichten heb je snel en accuraat inzicht in je processen, zodat je bij kan sturen voordat je de bocht mist.

4. Gepersonaliseerde klantervaring

Realiseer snellere orderafhandeling en hogere klanttevreden dankzij geïntegreerde verkoop- en serviceprocessen. Denk aan bijvoorbeeld offertebeheer, orderverwerking en facturatie.

5. Focus op duurzaamheid

Alles wordt steeds groener, jouw organisatie ook. Met SAP S/4HANA Cloud, public edition heb je de tools om bijvoorbeeld snel in te spelen op de circulaire economie en CO2-uitstoot nog slimmer terug te dringen.

6. Best practices

Waarom zelf pionieren als anderen al voor je hebben uitgevogeld wat wel en niet werkt? Pas best practices uit de branche, bewezen succesverhalen, direct toe op je eigen bedrijfsprocessen.

7. Veilig en flexibel werken

Geavanceerde firewalls en data-encryptie technologieën: met SAP S/4HANA Cloud, public edition ben je optimaal gewapend tegen cybercriminelen. Je werkt veilig, waar ter wereld je ook bent.

Benieuwd wat SAP S/4HANA Cloud, public edition voor jouw organisatie kan betekenen?