Cyber Security

Cybercriminaliteit, hacks, datadiefstal of sabotage kunnen voor enorme schade zorgen. Met Ctac houd je jouw systemen en data veilig.
Meer informatie?
Neem contact op met onze experts

Krijg een goed beeld van de zwakke plekken in jouw IT-landschap

Onderneem direct actie bij aanvallen of verdachte patronen

Bouw op experts op het gebied van cybersecurity en verwante gebieden

Cyber Security: borg de continuïteit van je bedrijf door systemen en data veilig te houden

Cybersecurity is een essentieel thema geworden binnen iedere organisatie. Elk bedrijf van ieder formaat kan het slachtoffer worden van digitale vandalen, hackers of criminelen die op zoek zijn naar kennis, data, creditcardgegevens, klantinformatie of manieren om jouw systemen te gijzelen. Je wilt datalekken voorkomen en de continuïteit van jouw business garanderen. Daarom verdient cybersecurity de volle aandacht.

Ontdek zwakke plekken in je systemen

Wij helpen je om zicht te krijgen op de veiligheid van jouw systemen. Dat doen we onder meer aan de hand van een Security Assessment. Wij ontwikkelden diverse geavanceerde scans voor onder meer SAP en Microsoft omgevingen. Aan de hand van zo’n scan wordt snel duidelijke wat de zwakke plekken in jouw systemen zijn en welke vervolgstappen je het beste kunt nemen om de veiligheid van jouw systemen te verbeteren. Zoek je naar een permanente oplossing? Dan kunnen wij je helpen om jouw systemen permanent te monitoren. Zo kunnen we digitale bedreigingen snel signaleren en effectief buiten de deur te houden. Ook bieden we advies en consultancy rondom veiligheidsthema’s als de classificatie van informatie en documenten, identity & accessmanagement, security awareness en implementatie & beheer.

Wil jij datalekken voorkomen en zorgen dat jouw bedrijfsvoering niet verstoord raakt? Neem dan contact met ons op. We helpen graag.

De impact van cyber criminaliteit op het bedrijfsleven

Cybersecurity is een essentieel thema geworden binnen iedere organisatie. Elk bedrijf van ieder formaat kan het slachtoffer worden van digitale vandalen, hackers of criminelen die op zoek zijn naar kennis, data of klantgegevens.  Je wilt datalekken voorkomen en de continuïteit van jouw business garanderen, maar hoe doe je dat? Hierover gaan we in de nieuwste Ctalk in gesprek.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.